SPIJS doet eten.

Elke dag genieten van originele, verse en kwalitatieve producten.

SPIJS x Sir Catering

Sinds 2023 heeft Sir Catering er een broertje bij. Net zoals bij de catering zetten we hoog in op kwaliteit, versheid en lokale producten. Bijna 10 jaar bezig in het vak, met als hoogtepunt uitgeroepen tot beste cateraar van het land door Gault Millau in 2020. In dezelfde keuken als Sir Catering bereiden we dagvers onze SPIJS gerechten.

We droomden ervan om onze liefde voor lekker, kwalitatief eten te kunnen delen met iedereen. Een foodshop, aan de rand van Gent, leek ons de ideale manier. Hello SPIJS!

Foodshop in Gent

SPIJS is een foodshop waar je alles vindt voor een heerlijke maaltijd. Van apero, lunch, seizoensgebonden gerechten tot desserts, aangevuld met lekkere dranken, leuke decoratie en gifts. We verwelkomen jullie met veel enthousiasme in onze foodshop te Mariakerke.

Meet the team

We zijn een jonge en gedreven bende met een grote passie voor lekker eten en een goede bediening. Dit geldt niet alleen voor onze foodshop, want ook de collega's van onze grote broer, SIR Catering, bieden jullie keer op keer de beste service aan, zowel in de keuken, de zaal als de winkel.